Medipol FTR vakıf üniversiteleri arasında ilk sırada

19.08.2016

Medipol Üniversitesi’nde eğitim veren üç farklı Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Türkiye’deki vakıf üniversiteleri arasında 2016 LYS’deki en yüksek taban puana sahip öğrencileri kabul etti.

fc0-ad67-3b96bbd667d8-Medipol_FTR.JPG

Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Türkçe ve İngilizce Bölümleri ile Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Türkiye’deki vakıf üniversiteleri arasında 2016 LYS’deki en yüksek taban puana sahip öğrencileri kabul etti. Sağlık Bilimleri Yüksekokulu FTR tavan puan sıralamasında ise Türkiye’deki vakıf üniversiteleri arasında birinci, Sağlık Bilimleri Fakültesi FTR Türkçe Bölümü ikinci sırada yer aldı. Medipol Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümlerinde öğrenciler, hazırlanan 2 adet laboratuvarda özel ekipman ve cihazları kullanarak ölçme değerlendirme yöntemlerini ve tedavi edici egzersizleri öğreniyor. Sanal Gerçeklik ve Aerobik Egzersiz Laboratuvarında nörolojik ve ortopedik problemi olan hastaların eğitimlerini öğrenen öğrenciler, hem araştırmalarının sonuçlarını öğrenci kongrelerinde ve Medipol Bilim Şenliğinde sunarken hem de mesleki bilgi ve beceri kazanıyor.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 11:09