Medipol öğrencileri taş işleme merkezini ziyaret etti

12.01.2016

Medipol Üniversitesi Endüstri Tasarımı Bölümü öğrencileri, Türkiye’nin en büyük doğal taş işleme merkezlerinden Alkan Mermer ve Granit Sanayi A.Ş.’yi ziyaret ederek, taşların tasarım ve işleme süre..

-Alkan_Mermer_Oya_Akman.jpg

Medipol Üniversitesi Endüstri Tasarımı Bölümü öğrencileri Alkan Mermer ve Granit Sanayi A.Ş.’yi ziyaret etti. Tasarıma Giriş dersi kapsamında Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Oya Akman eşliğinde gerçekleşen ziyarette öğrenciler, doğal taşların tasarımlarını ve işlemelerini yapan İstanbul Tuzla’da yer alan 5500 metrekarelik tesiste incelemeler yaptı. Öğrenciler, son teknoloji ile üretim yapan tesiste doğal taşların nasıl tasarlandığını ve işleme süreçlerinin nasıl gerçekleştiğini gözlemledi. Şirketin CEO’su Sezai Alkan, öğrencilerle öğlen yemeğinde bir araya gelerek şirketin tarihçesini ve başarılarının sırlarını anlattı.

Son Güncelleme Tarihi: 15/03/2023 - 09:53