Medipol öğrencilerinden köy okuluna yardım

04.01.2018

Medipol Üniversitesi öğrencileri Amasya’nın Taşova ilçesindeki Belevi İlk ve Ortaokulu’nda eğitim gören öğrencilere kırtasiye ve giyim yardımı yaptı.

1

Medipol Üniversitesi Genç Yıldırım Platformu ve Medipol Üniversitesi Öğrenci Konseyi, 25 kişilik öğrenci grubuyla beraber Amasya’nın Taşova İlçesindeki Belevi İlk ve Ortaokulu’nda eğitim gören öğrencilere kırtasiye ve giyim yardımında bulundu. Genç Yıldırım Platformu Koordinatörü Gökhan Çakıl “Düzenlediğimiz bu proje sayesinde İstanbul dışına çıkıp buralardaki yaşamları görme fırsatı bulduk. Öğrencilerimizin gözlerindeki ışıltıyı ve onların ne zor şartlarda eğitim gördüklerini şahit olduk. Bundan sonra inşallah tespit edeceğimiz bir köy okuluna kütüphane yapmayı hedefliyoruz” dedi. Yardım ve destek çalışmalarından dolayı Taşova İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer, Medipol öğrencilerine teşekkür etti.

Son Güncelleme Tarihi: 03/03/2023 - 13:36