Medipol ‘TÜSAP Vizyon Toplantısı’na ev sahipliği yaptı

30.04.2018

Türkiye Sağlık Platformu tarafından düzenlenen ‘TÜSAP Sağlık Vizyon Toplantıları’nın beşincisine İstanbul Medipol Üniversitesi ev sahipliği yaptı.

d

Kamu, özel ve üniversitelerden sağlık sektörünün ileri gelenleri ile ilgili Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerinin bir araya geldiği TÜSAP Sağlık Vizyon Toplantılarının beşincisi olan ‘Sağlık Teknolojileri’ toplantısı İstanbul Medipol Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşti. Başkanlığını Rektör Prof. Dr. Sabahattin Aydın’ın yaptığı TÜSAP (Türkiye Sağlık Platformu) çatısı altında düzenlenen toplantıda ‘Sağlık Market’ uygulaması ve ‘Yerli Sanayinin Gelişimi’ tartışmaya açıldı. Toplantıya başta Rektörümüz Prof. Dr. Sabahattin Aydın olmak üzere TÜSAP üyeleri, Sağlık Bakanlığı yöneticileri, Devlet Malzeme Ofisi yöneticileri, sağlık endüstrisi temsilcileri ve akademisyenler katılım gösterdi. Toplantı çıktılarının Türkçe ve İngilizce rapor halinde yayınlanacağı bildirildi.

Son Güncelleme Tarihi: 03/03/2023 - 10:23