Medipol, Ulusal Fizyoloji Kongresi’nden ödüllerle döndü

21.09.2016

Medipol Üniversitesi REMER’de doktora yapan öğretim görevlileri Mustafa Çağlar Beker ve Ahmet Burak Çağlayan 42. Ulusal Fizyoloji Kongresi’nde ödüller aldı. Beker yaptığı çalışmayla Genç Araştırıcı..

79-450b-9b99-6efa516042ab-Duzce_Fizyoloji_Kongresi.jpg

Medipol Üniversitesi Rejeneratif ve Restoratif Tıp Araştırmaları Merkezi’nde (REMER) doktora yapan öğretim görevlileri Mustafa Çağlar Beker ve Ahmet Burak Çağlayan, Türk Fizyolojik Bilimler Derneği (TFBD) tarafından bu yıl 42’ncisi düzenlenen Ulusal Fizyoloji Kongresi’nde ödüller aldı. Düzce Üniversitesi Kongre Merkezi’nde çok sayıda araştırmacının katılımıyla gerçekleşen kongrede Medipol Üniversitesi Uluslararası Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gürkan Öztürk’ün “Uzak Yerler, Vahşi Şeyler” adlı fotoğraf sergisinin açılışı da gerçekleştirildi. Kongrede Mustafa Çağlar Beker ile çalışma arkadaşları “Normobarik Oksijen ve Melatoninin Reperfüzyon Hasarına Etkileri: Serebral Mikrodolaşımın Görevi” başlıklı çalışmalarıyla 2016 TFBD Genç Araştırıcı Ödülü’ne, Ahmet Burak Çağlayan ve çalışma arkadaşları ise “CDNF ve MANF Nörotrofik Faktörlerinin İskemi Sonrası Beyin Plastisitesi ve Onarımı Üzerine Olan Etkileri” başlıklı çalışmalarıyla Poster Birinciliği Ödülü’ne layık görüldü.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 10:39