Mimarlık Fakültemizden Köy Hizmetleri Anadolu Lisesi için proje

09.05.2017

Medipol Üniversitesi Mimarlık ve İç Mimarlık Bölümlerinin öğretim elemanları ve öğrencileri İstanbul Köy Hizmetleri Anadolu Lisesi için çok amaçlı salon ve öğretmenler odası tasarladı.

3-859f-8d79ae7a407d-GSTF_J

Medipol  Üniversitesi Mimarlık ve İç Mimarlık Bölümlerinin Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr.  Pelin Karaçar, Yrd. Doç. Dr. Aysun Ferrah Güner, Yrd. Doç. Dr. Gülhan Benli,  Yrd. Doç. Dr. Adil Kasapseçkin, Yrd. Doç. Dr. Zülal Nurdan Korur, Öğr. Gör.  Işık Fidan ve öğrencileri İstanbul Köy Hizmetleri Anadolu Lisesi için çok  amaçlı salon ve öğretmenler odası projesi hazırladı. Sosyal sorumluk anlayışı  kapsamında yapılan proje sonrası okul müdürü Halil İbrahim Kapan Güzel Sanatlar  Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Atilla Dikbaş ve öğretim  elemanlarını ziyaret etti. Projeyi incelemek için tıklayınız...

Son Güncelleme Tarihi: 17/04/2024 - 14:07