Mimarlık Fakültesi öğrencilerimizin projesi 3’üncü oldu

27.02.2017

Medipol Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğrencileri Asude Nur Sancaktutan ve Hatice Dilara Çimen’in 7. Koçtaş İç Mekân Tasarımı Yarışması kapsamında hazırladıkları çalışma..

388-Koctas_Odul.jpg

Medipol Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğrencisi Asude Nur Sancaktutan ve Mimarlık Bölümü öğrencisi Hatice Dilara Çimen’in 7. Koçtaş İç Mekan Tasarımı Yarışma için hazırladıkları çalışma ilk 3’e girdi. Öğrencilerimiz 5.000 TL’lik 3’üncülük ödülünü 50 farklı üniversiteden yarışmaya katılan 126 proje arasından aldı. Öğrencilerimizin yaptığı çalışma, 1+0, 1+1 ve 2+1 konut tiplerinde kullanılmak üzere tasarlanmış mutfak mobilya çözümleri sunuyor. Mutfak alanının temel işlevlerine modüler çözümler getiren çalışma, nakliye ve montaj kolaylığı da sağlıyor.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2023 - 15:59