Öğrencilerimiz 15 Temmuz gazileriyle buluştu

25.04.2018

İstanbul Medipol Üniversitesi 15 Temmuz Kulübünün gerçekleştirdiği etkinlik kapsamında öğrencilerimiz şehit aileleri ve gazilerle buluştu.

s

Danışmanlığını İletişim Fakültesi Dekan Vekili Doç. Dr. Ali Büyükaslan’ın yaptığı 15 Temmuz Kulübünün organize ettiği etkinlik kapsamında öğrencilerimiz şehit aileleri ve gazilerle kahvaltıda bir araya geldi. Buluşmada şehit yakınları ve gazileri 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin yaşadıklarını kulüp üyeleriyle paylaştı. Kahvaltıya 15 Temmuz şehidi Erol Olçok’un eşi, Abdullah Olçok’un annesi Nihal Olçok, FSM Köprüsü’nde şehit düşen Hasan Kaya’nın eşi Şengül Kaya, Acıbadem Mahallesi Muhtarı şehit Mete Sertbaş’ın eşi ve çocukları, 15 Temmuz Derneği Başkanı Gazi Musa İlhan ile gaziler Mustafa Öksüz, Sabri Gündüz, Üzeyir Civan ve gazi yakınları katıldı. 15 Temmuz’da gerçekleşen darbe girişimi sırasında ele geçirdiği tankı İETT garajına çeken Mehmet Köse de kahvaltıya katılarak o gece yaşadıklarını anlattı.

Son Güncelleme Tarihi: 03/03/2023 - 10:31