Kariyer planları ROTA’18’ de çizildi

24.04.2018

İstanbul Medipol Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Öğrenci Kulübü tarafından “ROTA’18 Kariyer Konferansı” düzenlendi. Konferansta global ölçekte faaliyet gösteren firmaların yöneticileri mühendis ..

d

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Endüstri Mühendisliği Öğrenci Kulübü (EMK) tarafından ‘Başarılı İş İnsanları Tecrübelerini Paylaşıyor’ ana temasıyla “ROTA’18 Kariyer Konferansı” düzenlendi. Konferansta global ölçekte faaliyet gösteren firmaların temsilcileri mesleki deneyimlerini paylaştı, öğrencilere kariyer planları için tavsiyelerde bulundu. Kuzey Kampüs CZ25 No.lu Amfi’de düzenlenen ROTA’18’e Martin Bauer Group Türkiye Genel Müdürü Akın Palazoğlu, BİG Kurucuları Elif Aleyna Duman ve Berke Yağız Sevim, SEKA Bilişim Genel Müdür Yardımcısı İlker Avcı ile Samsung Mağazalar Müdürü Serhan Kasap konuşmacı olarak katıldı. Programda söz alan Akın Palazoğlu, mühendis adaylarına iş seçerken kendilerini geliştirecek işleri tercih etmelerini tavsiye etti. Palazoğlu, iş hayatında duygulara yer olmadığını kaydederken verilere dayalı olarak alınan kararların mantıklı ve rasyonel olduğunu söyledi. BİG Kurucusu Elif Aleyna Duman ise kişinin kendini tanımasının başarının anahtarı olduğuna işaret etti.

Son Güncelleme Tarihi: 03/03/2023 - 10:32