Süheyl Ünver Genç Araştırmacı Ödülü Dr. İkbal Alp’e verildi

22.04.2018

Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Muhammed İkbal Alp, açlığın nörobiyolojisi alanında yaptığı çalışmayla “Süheyl Ünver Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Genç Araştırmacı Ödülü”nü Sağ..

d

Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Muhammed İkbal Alp, bu yıl ilki düzenlenen Uluslararası Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Kongresi’nde ödüle layık görüldü. Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleşen kongrenin ödül törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ve Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’ın da aralarında olduğu çok sayıda isim katıldı. Törende Dr. Alp, açlığın nörobiyolojisi alanında yaptığı çalışmayla “Süheyl Ünver Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Genç Araştırmacı Ödülü”nü Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan’dan aldı.

Son Güncelleme Tarihi: 03/03/2023 - 10:33