Öğretim Görevlilerimiz Alçiçek, Gültekin ve Tepe Bölgesel Kalkınma Sempozyumu’nda tebliğ sundu

02.11.2016

Medipol Üniversitesi Öğretim Görevlileri Adem Bağış Alçiçek, Nuri Gültekin ve Tayyar Tepe, 4. Uluslararası Konya Ovası Projesi (KOP) Bölgesel Kalkınma Sempozyumu’na konuşmacı olarak katıldı.

4-9af867805e38-KOP_Kongre.JPG

Medipol Üniversitesi Sosyal Bilimleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlileri Adem Bağış Alçiçek, Nuri Gültekin ve Tayyar Tepe, Konya Ovası Projesi (KOP) Bölgesi Üniversiteler Birliği tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Uluslararası KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu’na konuşmacı olarak katıldı. 21-23 Ekim 2016 tarihleri arasında Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi'nde gerçekleştirilen kongreye yerli ve yabancı birçok isim katıldı. Öğr. Gör. Adem Bağış Alçiçek “Konut İnşaatında Lüks Sınıf İkilemi ve Konut Satışında KDV Uygulaması” başlıklı bildirisinde yerel yönetimler ve merkezi kamu teşkilatı koordinasyonunun inşaat sektöründeki önemine değinirken, Öğr. Gör. Nuri Gültekin “Canlı Varlıkların Tarımsal Faaliyetler (TMS 41) Standardına Göre Muhasebeleştirilmesi: Yumurtacılık Sektörü Örneği” başlıklı bildirisinde eski tip muhasebe yöntemleri kullanan işletmelerin modern işletmeler ile rekabet edebilmesi için yeni tarz yöntemler kullanmasının gerekliliğine ve bunun milli ekonomi için olan önemine vurgu yaptı. Öğr. Gör. Tayyar Tepe ise “1739 Sayılı Milli Eğitim Temel Kanununda Yapılan Kademeli Zorunlu Eğitim ile İlgili Değişiklik ve Değişikliğin Kesintisiz Zorunlu Eğitimle Karşılaştırması" başlıklı bildirisinde kesintisiz zorunlu eğitim ile kademeli zorunlu eğitim uygulamalarını karşılaştırarak 28 Şubat süreci ve imam hatip okulları meselesinin günlük yaşama yansımalarını anlattı.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 10:16