‘PDR’de Kariyer Söyleşileri’ Medipol’de yapıldı

17.05.2017

‘PDR’de Kariyer Söyleşileri’ etkinliği uzman konukların katılımıyla Medipol Üniversitesinde gerçekleştirildi.

1

Medipol Üniversitesi PDR (Psikolojik Danışma ve Rehberlik) Topluluğu’nun düzenlediği ‘PDR' de Kariyer Söyleşileri’ etkinliğinde alanında uzman isimler öğrencilerle buluştu. Kavacık Kuzey Yerleşkesinde gerçekleşen etkinliğe Uzman Klinik Psikolog Özden Sevil Gülen, Uzman Psikolojik Danışman Mehmet Eren Yılmaz ve Psikolojik Danışman Merve Özer konuşmacı olarak katıldı. Merve Özer, özel eğitim alanında tükenmişliklerin sıkça yaşandığını, çocuklarla yoğun bir şekilde çalışırken ‘iğneyle kuyu kazar’ gibi yol kat edilebildiğini söyledi. Sevil Gülen ise kariyer hedeflerine yön verirken öğrencilik yıllarında yaptığı gönüllü stajların kendisine çok faydasının dokunduğunu belirtti. Mehmet Eren Yılmaz de kariyer hedeflerini oluştururken network kurmanın çok yararlı olduğunu dile getirdi.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2023 - 14:56