Prof. Dr. Garipağaoğlu eczacılara ve hekimlere bebek beslenmesini anlattı

06.09.2011

Prof. Dr. Garipağaoğlu eczacılara ve hekimlere bebek beslenmesini anlattı

İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Muazzez Garipağaoğlu, geçtiğimiz haftasonu iki farklı etkinlikte çocuk hekimleri ev eczacılara bebek beslenmesinde temel ilkeleri ve pratik oygulamaları anlattı.

Garipağaoğlu, ilk olarak 28 Mayıs 2011 günü Taksim’de yaklaşık 250 eczacıya Bebek Beslenmesi Danışmanlık eğitim verdi. Numil’in sponsorluğunda İstanbul Eczacı Odası’nın düzenlediği etkinliğin sonunda Garipağaoğlu, eczacılara katılım belgesi verildi.

Dr. Garipağaoğlu, 3 Haziran Cuma günü ise Taksim Ceylan İntercontinental Otel’de düzenlenen ve 400’e yakın çocuk hekiminin izlediği panelde konuştu. Numil’in düzenlediği Geleceğimizi Nasıl Belirliyoruz: Bebek Belenmesinde Dün Bugün Yarın başlıklı panelde konuşan Garipağaoğlu, bebek beslenmesinde anne sütü ve inek sütünün yerini anlattı.

Son Güncelleme Tarihi: 31/03/2023 - 08:49