Prof. Dr. Kerem Alkin yazılarıyla Sabah’ta

21.10.2016

Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kerem Alkin, ekonomiye dair yazılarını artık Sabah Gazetesi’nde kaleme alıyor. Bir diğer Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Tuba Kalçık’ın her hafta ünlü biri..

Alkin_Kalcik_Basin.jpg

Medipol Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kerem Alkin, ekonomi ve güncel gelişmelere dair yazılarını artık Sabah Gazetesi’nde kaleme alıyor. Alkin, gazetede ilk haftadaki yazılarında Merkez Bankası’nın faiz ve kur politikalarını ele aldı. İletişim Fakültesi Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Tuba Kalçık’ın her hafta ünlü birisi ile yaptığı röportajlar ise her Cuma günü Akşam Gazetesi’nde yayınlanmaya başladı. Hayata Dair isimli sayfayı hazırlayan Kalçık, ilk iki röportajında Hülya Koçyiğit ve Mustafa Sandal ile 15 Temmuz darbe girişiminin de aralarında olduğu konuları konuştu.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 10:03