Spor beslenmesinde güncel yaklaşımlar değerlendirildi

28.03.2018

Medipol Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü tarafından düzenlenen ‘Spor Beslenmesinde Güncel Yaklaşımlar Sempozyumu’nda spor beslenmesinde güncel yaklaşımlar değerlendirildi.

d

Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü tarafından ‘Spor Beslenmesinde Güncel Yaklaşımlar Sempozyumu’ düzenlendi. Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’de gerçekleştirilen sempozyumun başkanlığını Medipol Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Muazzez Garipağaoğlu ve Aydın Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülgün Ersoy üstlendi. Spor alanında çalışan diyetisyenlerin mesleki tecrübelerini de paylaştığı etkinliğe milli triatlon sporcusu Bahar Saygılı da katıldı. 23-24 Mart tarihlerinde düzenlenen sempozyumda sporcularda enerji, makro ve mikro besin öğeleri gereksinimi, hidrasyonun önemi, müsabaka öncesi, sırası ve sonrası beslenme programlarının da aralarında olduğu güncel konular değerlendirildi.

Son Güncelleme Tarihi: 03/03/2023 - 10:49