Ana içeriğe atla

Tanıtım Günlerimiz Perşembe günü başlıyor

22.06.2015

Medipol Üniversitesi Tanıtım Günleri, 25 Haziran 2015 Perşembe günü start alıyor. Aday öğrenciler ve aileler; 14 Temmuz Salı gününe kadar devam edecek Tanıtım Günlerinde Kavacık, Haliç ve Bağcılar ..

665f1f4a-Kavacik_kampus(1).jpg

2015-2016 eğitim-öğretim yılında Üniversite tercihini yapacak adaylar için son dönemeç, 21 Haziran 2015 günü LYS sınavıyla tamamlandı. İyi bir üniversiteye gidebilmek için yoğun bir sınav temposu yaşayan öğrenciler, heyecanla sınav sonuçlarını bekliyor. Sınav sonuçlarından sonra başlayacak olan tercih dönemi öncesi gitmek istedikleri Üniversiteleri incelemeye başlayan öğrenciler, aklındaki sorulara yanıt arıyor. Medipol Üniversitesi, 25 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasında Kavacık, Haliç ve Bağcılar Kampüslerinde yer alan tanıtım stantlarında aday öğrencilerin sorularını yanıtlayacak. Aday öğrenciler ve aileleri ayrıca 444 85 44 numaralı telefonu arayarak da Medipol Üniversitesi programları hakkında bilgi edinebilecek.

SOSYAL BİLİMLERDE BÜYÜK ATILIM

Medipol Üniversitesi bu yıl 29 farklı lisans bölümü ve 42 ön lisans programı ile kapılarını ilk defa öğrencilere açacak. LYS ve YGS Sınavları ile kabul edilecek öğrenciler için 7179 yeni kontenjan açan Medipol, mevcut bölüm ve programların yanı sıra bu yıl Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Bankacılık ve Sigortacılık, Ekonomi ve Finans, İnsan Kaynakları Yönetimi, İşletme, Uluslararası Lojistik Yönetimi, Uluslararası Ticaret ve Finansman, Yönetim Bilişim Sistemleri gibi bölümlerle sosyal bilimler alanında yeni bir atılım yapacak.

3 KAMPÜS ADAY ÖĞRENCİLERİN HİZMETİNDE

Kavacık Kampüsündeki tanıtım stantlarında yer alacak bölüm ve programlar: Tıp Fakültesi, Uluslararası Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi, Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Medipol Meslek Yüksekokulu ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu.

Haliç Kampüsündeki tanıtım stantlarında yer alacak bölüm ve programlar: Tıp Fakültesi, Uluslararası Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Adalet Meslek Yüksekokulu, Sağlık Bilimleri Meslek Yüksekokulu, Sağlık Bilimleri Fakültesi, İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi, Sosyal Bilimleri Meslek Yüksekokulu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Medipol Meslek Yüksekokulu.

Bağcılar Kampüsündeki tanıtım stantlarında yer alacak bölüm ve programlar: Tıp Fakültesi.

Medipol Üniversitesi Haliç Yerleşkesi
Unkapanı, Atatürk Bulvarı No:27 34083 Fatih-İstanbul
444 85 44 - 4800

Medipol Üniversitesi Kavacık Yerleşkesi
Kavacık Mah. Ekinciler Cad. No.19 Kavacık Kavşağı - Beykoz 34810 İstanbul
444 85 44 - 5100

Medipol Üniversitesi Hastanesi ( Medipol Mega Hastaneler Kompleksi)
TEM Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1 Bağcılar 34214 İstanbul
TEM Avrupa Otoyolu üzeri Göztepe Çıkışı, Bağcılar
Telefon: 444 70 44 - (0212) 460 77 77

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 10:08