Teber: Oyun çocuğun dili, oyuncaklar ise kelimeleridir

21.12.2015

Medipol Üniversitesi’nde düzenlenen seminerde konuşmacı olan Uzman Pedagog Mehmet Teber, çocuğun fiziksel, duygusal ve dil gelişimine olumlu katkıları olan oyunun çocuğun dili, oyuncakların ise kel..

cd4f2632-1828-4f24-bf6b-2aa59df079ff-PDR_Etkinlik.jpg

Uzman Pedagog Mehmet Teber, Medipol Üniversitesi’nde düzenlenen “Çocuk, Oyun ve Oyun Terapisi” başlıklı seminerde bir konuşma yaptı. Kavacık Kampüsünde düzenlenen seminerde Teber, oyun terapisinin standartlarını anlattı. Teber, çocuğun fiziksel, duygusal ve dil gelişimine olumlu katkıları olan oyunun çocuğun dili, oyuncaklarının ise kelimeleri olduğunu söyledi. Günümüzde oyun alanlarının gittikçe azaldığını ifade eden Teber, mevcut boşluğu sanal ortamda sağlıksız oyun ortamlarının ikame ettiğini vurguladı. Seminerin sonunda Teber, çocuklara mümkün olduğunca fazla oyun alanları açılması gerektiği konusunda aileleri uyardı.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 15:09