“Türkiye, dünyanın en önemli lojistik merkezlerinden biri oluyor”

29.08.2016

Geçtiğimiz hafta açılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu projelerini değerlendiren Medipol Üniversitesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Kerem Alkin, bir süre sonra ihalesi yapılacak 1915..

47a2-9b65-43fd334e5820-KeremAlkin_YavuzSultanSelimKop.jpg

Medipol Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kerem Alkin, TGRT Haber ekranlarında yayınlanan Akşam Haberleri programının konuğu oldu. Sunucu Özlem Pala’nın sorularını yanıtlayan Alkin, geçen hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da yer aldığı bir törenle açılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu projesini ele aldı. Alkin, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, 1915 Çanakkale Köprüsü ve diğer mega projelerle birlikte Türkiye’nin dünyanın en önemli lojistik merkezlerinden biri haline geldiğini söyledi. Dünyanın en saygın şirketlerinin büyük kısmının Türkiye’yi bir lojistik merkezi olarak seçebileceğini öne süren Alkin, bu gelişmenin Marmara’ya, Kuzey Ege’ye ve İç Anadolu’ya sağlayacağı katma değerin 10 milyarlarca dolar olduğunu belirtti.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 10:48