Ukrayna heyetinden Medipol’e ziyaret

24.11.2016

Ukrayna Ulusal Karazin Kharkiv Üniversitesi’nden gelen heyet, Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın’ı ziyaret etti.

ca764f-Ukrayna_Ziyaret.JPG

Ukrayna Ulusal Karazin Kharkiv Üniversitesi Rektör Yardımcısı Nazyrov Zarif, Öğretim Üyesi Belozorov Igor ve beraberindeki heyet Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın’ı ziyaret etti. Kavacık Kuzey Yerleşkesinde gerçekleşen ziyarette eğitim işbirliği konuları görüşüldü. Rektör Yardımcısı Nazyrov Zarif, üniversitelerinde hastane kurmak istediklerini bu nedenle de İstanbul’a gelerek Medipol’ü ziyaret ettiklerini söyledi. Medipol'ün 20 bin öğrenciye eğitim verdiğini söyleyen Rektör Aydın ise “Türkiye’de üniversiteler genellikle alt yapıya ihtiyaç duyulmayan bölümlerle eğitime başlıyor. Medipol Üniversitesi’nin farkı ise kurulması için gerekli alt yapıya ihtiyaç duyulan Mühendislik ve Tıp Fakülteleriyle ilk öğrencilerini kabul etmesidir” dedi. Ukraynalı heyet Prof. Dr. Ertuğrul Kılıç’ın eşliğinde Rejeneratif ve Restoratif Tıp Araştırmaları Merkezi’ni de inceleyerek ziyaretini tamamladı.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 09:03