Ana içeriğe atla

Üst düzey yöneticiler Medipol öğrencileriyle buluştu

13.12.2023

İstanbul Medipol Üniversitesi Management and Economics Club (MEC) tarafından düzenlenen “Mectalks C-Level” etkinliğinde iş dünyası ile Medipol öğrencileri bir araya geldi.

mec2

İstanbul Medipol Üniversitesi Management and Economics Club (MEC) tarafından düzenlenen “Mectalks C-Level” etkinliği sona erdi. Güney Kampüs Konferans Salonu’nda yapılan etkinliğe Ford Otosan Müşteri Deneyimi Lideri Gonca Ulufer Temiz, LC Waikiki E-Ticaret Kategori ve Dijital Pazarlama Direktörü İrem Yılmaz, Turkcell’den Vasfi Kahraman, Estee Lauder CFO’su Onur Gürsoy, Yemeksepeti Menü ve İçerik Direktörü Müge Balta, Oğuz Holding CEO’su Enes Örer ve öğrenciler katılım gösterdi.

TEMİZ: KARİYER KENDİNİ GELİŞTİRMEKTİR
Etkinlikte konuşan Gonca Ulufer Temiz, ‘Kariyer nedir?’ sorusunu cevapladı. Kariyer kelimesinin çok fazla tanımı olduğunu ancak kendisi için en doğru açıklamanın kişinin kişisel olarak gelişmesi olduğunu söyledi. Kariyer inşa sürecinin iş dünyasına adım atmadan başladığını dile getiren Temiz, üniversitelerin bu anlamda önemli bir etken olduğunu vurguladı. İrem Yılmaz ise 2011 yılında e-ticarete olan farkındalığının çok az olduğunu ifade etti. Bugün gelinen noktada e-ticaretin insanların hayatında kritik bir konuma geldiğini belirten Yılmaz, Türkiye’de e-ticaret sürecinin 2018 yılı itibariyle resmen başladığını hatırlattı. Vasfi Kahraman da öğrencilere okulun bütün imkanlarından faydalanmalarını ve öğrenciliğin tadını çıkarmalarını tavsiye etti. Onur Gürsoy, Müge Balta ve Enes Örer de öğrencilere kariyer tavsiyelerinde bulundu.
 

Son Güncelleme Tarihi: 13/12/2023 - 15:54