Mustafa Ceceli ve Simge İMÜFEST ‘17’de sahne alıyor

24.04.2017

Türk popunun yıldızları Mustafa Ceceli ve Simge Sağın sevilen şarkılarını İMÜFEST ‘17’de Medipol öğrencileri için söyleyecek.

321b487-IMUFEST_17_

Medipol Üniversitesi Bahar Şenliği (İMÜFEST ’17) bu yıl 10 Mayıs’ta gerçekleşecek. Kavacık Kuzey Yerleşkesinde yapılacak Bahar Şenliğinde bu yıl ‘Es’, ‘Hastalıkta Sağlıkta’, ‘Emri Olur’, ‘Sultanım’, ‘Gül Rengi’ ve ‘İlle de Aşk’ isimli şarkılarıyla gönüllerde taht kuran Mustafa Ceceli ve ‘Prens&Prenses’, ‘Yankı’, ‘Miş miş’, ‘Bip bip’ isimli şarkılarıyla en çok dinlenen pop yıldızları arasında yer alan Simge Sağın sahne alacak. Saat 17’de başlayacak festivalde ayrıca öğrencilerimizin hazırladığı Türk Müziği konseri, alışveriş-yiyecek stantları ve çeşitli oyun parkurları yer alacak. Alem FM’in canlı yayın yapacağı festivalin biletleri Öğrenci Konseyi Başkanı Mehmet Sefa Çakan’dan temin edilebiliyor. 0531 929 21 86 numaralı telefondan da ulaşılabilecek biletlerin ücreti bu yıl 20 TL olarak belirlendi.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2023 - 15:23