Dr. Yarar, IPPA Klinik Psikoloji Bölümünün Yönetim Kurulu Üyesi oldu

22.03.2017

Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Orhan Ferhat Yarar, Uluslararası Pozitif Psikoloji Birliği (IPPA) Klinik Psikoloji Bölümü Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.

_Ferhat_Yarar.JPG

Medipol Üniversitesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Orhan Ferhat Yarar, IPPA Klinik Psikoloji Bölümünün Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. Dr. Samuel M. Y. Ho., Dr. Rhea Owens, Dr. Philip Streit ve Dr. Margarita Tarragone’dan oluşan 5 kişilik kurul, pozitif psikoloji ilkelerinin klinik ortamda kanıta dayalı, kültüre duyarlı, etik ve verimli olarak icra edilmesi hedefini taşıyor. IPPA Klinik Psikoloji Bölümü; pozitif klinik psikoloji alanında çalışan akademisyen, araştırmacı, klinisyen, ve öğrencilere mesleki bir platform sağlayarak alandaki araştırma ve klinik uygulamaların ilerlemesine katkıda bulunuyor.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2023 - 15:46