3. Uluslararası FINANDEBT Konferansı Medipol’de yapıldı

09.11.2016

Küresel finans piyasalarında yaşanan son gelişmeler Medipol Üniversitesi’nin ev sahipliğinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Uluslararası FINANDEBT Konferansı’nda ele alındı.

dc1c35d9-FINANDEBT_Konferans.jpg

Uluslararası FINANDEBT Konferansı’nın üçüncüsü Medipol Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi’nin ev sahipliğinde Haliç Yerleşkesinde yapıldı. Medipol, Kırklareli ve Fransız Toulon Üniversitelerinin ortaklaşa düzenlediği konferansta küresel finans piyasalarında yaşanan son gelişmeler ve bu gelişmelerin ekonomiye yansımaları masaya yatırıldı. 3-4 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleşen konferansa Hollanda Merkez Bankası Araştırmalar Müdürü Jakob de Haan ve Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hatice Karahan ana konuşmacı olarak katıldı. De Haan konuşmasında merkez bankalarının uyguladıkları geleneksel olmayan para politikalarına yönelik algıları ve bu politikaların etkisini değerlendirdi. Karahan ise Türkiye ekonomisinde yaşanan son gelişmeleri ve ileriye yönelik yapılması gereken yapısal reformların üzerinde durdu. Konferansın diğer oturumlarında ulusal ve uluslararası katılımcılar tarafından 30’a yakın tebliğ sunuldu.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 09:17