Öğretim Üyelerimizin projelerine İSTKA’dan destek

14.10.2016

Medipol Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyelerinin yürütücülüğünü üstlendiği 2 proje İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenmeye layık görüldü.

2ea-4047-bcf0-6be206ad3c5e-Muhendislik_ISTKA.jpg

Medipol Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Bahadır Kürşat Güntürk, Yrd. Doç. Dr. Muhammed Fatih Toy ve Yrd. Doç. Dr. Emre Karakoç’un yürütücülüğünü üstlendiği projeler İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenmeye layık görüldü. Toplam 110 projenin desteklendiği 2016 yılı Mali Destek Programı kapsamında Medipol Üniversitesi Öğretim Üyelerinin yürütücülüğünü üstlendiği 2 projenin toplam bütçeleri 1,6 Milyon TL. Medipol Üniversitesi’nin başvuru sahibi, Doç. Dr. Bahadır Kürşat Güntürk ve Yrd. Doç. Dr. Muhammed Fatih Toy’un yürütücülüğünü üstlendiği “Yenilikçi Mikroskop Teknolojileri Merkezi” projesi ile optik mikroskop teknolojilerinin geliştirilmesi ve transferini mümkün kılan bir merkez oluşturulması hedefleniyor. İstanbul Anadolu Kuzey Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğinin başvuru sahibi, Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Emre Karakoç’un da yürütücüsü olduğu “Kanser Odaklı Veri Çözümleme, Genomik Analiz, Ar-Ge ve Genombilim Eğitimi Yönünde Kapasite Arttırma Projesi: Kansere Çaare" projesi ile de yenilikçi genetik laboratuvarların kapasitesini artırılarak kanser odaklı teşhis ve tedavi olanaklarının geliştirilmesine katkı sağlanması amaçlanıyor.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 10:24