Medipol destekli OKATEM’in projeleri fuarda sergilendi

11.10.2016

Medipol ve Özyeğin Üniversitelerinin işbirliğiyle İstanbul Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle çalışmaları sürdüren OKATEM’in projeleri “12. Uluslararası LED Aydınlatma ve Elektrik İç Tesisat Fuarı”nda ..

88e18c178d58-Tuncer_Baykas_Muhendislik.jpg

Medipol ve Özyeğin Üniversitelerinin işbirliğiyle, İstanbul Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle çalışmalarını sürdüren Türkiye’nin optik kablosuz haberleşmede ilk Ar-Ge merkezi OKATEM’in projeleri (Optik Kablosuz Haberleşme Mükemmeliyet Merkezi) “12. Uluslararası LED, Aydınlatma ve Elektrik İç Tesisat Fuarı”nda sergilendi. Fuarda OKATEM’in led haberleşme prototiplerinin olduğu projeleri yer aldı. 6-9 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşen fuara üniversitemizden Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi ve OKATEM Direktör Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Tunçer Baykaş katıldı.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 10:29