Eğiticinin Eğitimi Programının sertifika töreni yapıldı

04.10.2016

Medipol Üniversitesi Hastanesi personeline yönelik düzenlenen “Eğiticinin Eğitimi Programı” yapıldı. Personelin kendi mesleklerine yönelik eğitimler vermesini amaçlayan programda etkili sunum tekni..

c1295-00c8-4f8a-9732-f0e6b753ecb0-Egitici_Egitmeni_Sertifika_Programi.jpg

Medipol Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (SEM) ve Medipol Üniversitesi Hastanesi İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen “Eğiticinin Eğitimi Programı” yapıldı. 30 Eylül Cuma günü Medipol Üniversitesi Hastanesi’nde kurum personeline yönelik düzenlenen programda çalışanların kendi mesleklerine yönelik eğitimler vermesi amaçlandı. Medipol Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Pelin Vardarlıer’in verdiği eğitimde etkili sunum teknikleri, insan ilişkileri, iletişim becerileri ve liderlik gibi dersler anlatıldı. Programın sonunda katılımcılara sertifikaları Medipol Üniversitesi Hastanesi İşletme Direktörü Özer Koca ve Medikal Direktör Prof. Dr. Gazi Yiğitbaşı tarafından takdim edildi.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 10:33