“Sözsüz dil kuşaklararası iletişimi sağlıyor”

19.09.2016

Birinci İslam Konferansı Diyalog ve İşbirliği Forumu (İKGF-Dİ) Gençlik Kampı’nda konuşan Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Neslihan Arıcı Özcan, beden ve mimiklerden oluşan sözsün di..

-893d-2a85f40bc153-Neslihan_Arici_Ozcan.JPG

Medipol Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Neslihan Arıcı Özcan, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve İslam Konferansı Diyalog ve İşbirliği Forumu (İKGF-Dİ) işbirliğiyle bu yıl ilki düzenlenen İKGF-Dİ Gençlik Kampı’nda “Anlam ve Değerlerde İşbirliği” başlıklı bir konuşma yaptı. “Barış, Dayanışma ve Ortak Değerler için Gençlik Eylemde” temasıyla 56 ülkeden gelen 200 gencin katılımıyla Antalya’da gerçekleşen kampta Özcan birey, aile, toplum ve değerleri üzerinde durdu; toplumlar arası bağı güçlendiren ortak değerleri ele aldı. Konuşmasında beden ve mimiklerden oluşan sözsün dilin kuşaklararası iletişimi sağladığını ifade eden Özcan, sözsüz dilin insanları daha çok buluşturduğunu söyledi.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 10:40