Prof. Aydın, Pakistanlı rektörü kabul etti

05.08.2016

Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın, Pakistan’da yer alan Szabist Üniversitesi Rektörü Shahnaz Wazir Ali’yi makamında ağırladı.

-a855-9309d07f5ea2-RektorAydin_PakistanShanna.JPG

Pakistan Szabist Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Shahnaz Wazir Ali, Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Kavacık Kampüsünde 1 saat süren görüşmede iki üniversite arasında gerçekleştirilebilecek proje ve araştırmalara dair konular değerlendirildi. Pakistanlı rektör, ülkesindeki birçok öğrencinin Medipol Üniversitesini görmesini istediğini aynı şekilde Medipol öğrencilerinin de üniversitelerine gelmesini arzu ettiklerini söyledi. Ayrıca iki üniversite arasında lisans ve lisansüstü programlarda öğrenci ve akademik değişim programlarını kapsayan eğitim işbirliği anlaşması da yapıldı. Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Bahadır Kürşat Güntürk ve Yrd. Doç. Dr. Feysel Yalçın Yamaner de görüşmede yer aldı.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 11:16