Ceylan: Terörün şehirdeki dezenformasyonu çok daha kolay

07.01.2016

Medipol Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Can Ceylan, şehirlerde gerçekleştirilen terör eylemlerinin dezenformasyonunun dağdaki eylemlere göre çok daha ko..

cf01-Can_Ceylan_Uzay

Medipol Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Can Ceylan, Uzay TV’de yayınlanan “Bi’ Dünya Konuşuyoruz” programının konuğu oldu. Sunuculuğunu Tuna Öztunç’un yaptığı programda Ceylan, PKK’nın şehirlerde gerçekleştirdiği terör eylemleri hakkında konuştu. Ceylan, Türk F-16’ları ve insansız hava araçlarının sürekli devriye yapmasından ötürü teröristlerin dağlarda barınamadığını, eylemlerini şehirlerde gerçekleştirdiğini söyledi. Terörün dağdan şehre indiğine dikkat çeken Ceylan, şehirlerde gerçekleşen terör eylemlerinin dezenformasyonunun dağdaki eylemlere göre çok daha kolay olduğunu savundu.

Son Güncelleme Tarihi: 15/03/2023 - 10:00