Karahan: Paris saldırısı G20’nin gündemini etkiledi

17.11.2015

Medipol Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hatice Karahan, Paris’te yaşanan terör saldırısının G20’nin gündemini büyük ölçüde etkilediğini söyledi.

5470583-Hatice_Karahan_G20.png

Medipol Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hatice Karahan, 13-15 Kasım tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşen G20 Liderler Zirvesi’ne katıldı. B20 Zirvesi sırasında canlı yayınla Kanal 24 TV’ye bağlanan Karahan, zirve hakkında değerlendirmelerde bulundu. Sürdürülebilir ekonomik gelişim çerçevesinde yürütülen çalışmalara bu sene mülteci meselesinin de eklendiğini ifade eden Karahan, Paris’te yaşanan terör saldırısının G20’nin gündemini etkilediğini belirtti. Zirvede terör konusunda küresel işbirliği mutabakatına varıldığını vurgulayan Karahan, B20 kapsamında da istihdam, yatırımlar ve ticaret gibi temel dinamiklerin irdelendiğini ifade etti. Karahan ayrıca Türkiye’nin inisiyatifiyle öne çıkarılan KOBİ’lere rekabet gücü kazandırılması konusuna da, zirve öncesi ve sonrasındaki çalışmalarla özel önem verildiğine dikkat çekti.

Son Güncelleme Tarihi: 15/03/2023 - 11:00