Karahan: İstikrarın getirdiği sevinç, piyasalara yansıyacak

03.11.2015

Medipol Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hatice Karahan, 1 Kasım 2015 seçimleri ile ilgili olarak, istikrarın getirdiği sevincin piyasalara yansıyacağını a..

9fd9-3e25dd40fe53-Hatice_Karahan_Kanal_24_1_Kasim_2015.jpg

Medipol Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hatice Karahan, Kanal 24 TV’de yayınlanan Analiz Sentez programının konuğu oldu. ASKON Başkanı Mustafa Koca ve Star Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Kartoğlu’nun da katıldığı programda Karahan, sunucu Zeliha Saraç’ın 1 Kasım 2015 seçimlerine dair sorularını yanıtladı. Seçim sonrası oluşan istikrarın bir sevinç oluşturduğunu söyleyen Karahan, bu durumun piyasalara yansıyacağını ancak bu sürecin bizi sarhoş etmemesi gerektiğini söyledi. Ekonomiye yansıyan iç ve dış belirsizliklerin olduğunu ifade eden Karahan, 1 Kasım 2015 seçimleriyle birlikte iç belirsizliklerin de çözüldüğünü söyledi. Güvenlik sorunlarının devam ettiğinin altını çizen Karahan, Türkiye’nin sınırında meydana gelen gelişmeleri kontrol etmesi gerektiğini ifade etti.

Son Güncelleme Tarihi: 15/03/2023 - 11:55