Medipol, Harmoni 3T Bilim Şenliği’ne katıldı

09.10.2015

İlk, orta ve yükseköğrenim öğrencileri için düzenlenen ve yaklaşık 50 bin öğrencinin katıldığı Harmoni 3T Bilim Şenliği’ne Medipol Üniversitesi de katıldı.

4a76-Harmoni_3T_Medipol.jpg

Harmoni 3T Bilim Şenliği, 4-6 Ekim 2015 tarihinde İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Yerleşkesinde gerçekleştirildi. Etkinlikte Medipol’ü Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Rejeneratif ve Restoratif Tıp Merkezi (REMER) ve Sağlık Kültür ve Spor Dairesi temsil etti. Şenlikte Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi kaslardan elektromiyografik aktivite kayıtları almak için ürettikleri yazılım ve donanımları tanıtırken, Rejeneratif ve Restoratif Tıp Araştırmaları Merkezi (REMER) ise vücutlarının çeşitli parçalarını ve uzuvlarını onarabilme yeteneğine sahip olan “Aksolotl” canlısı hakkındaki sunum yaptı. Sağlık Kültür ve Spor Dairesi’nden temsilciler de katılımcı öğrencilere üniversitemizi tanıttı. Harmoni 3T (Toplum İçin Teknoloji Tasarımı) Projesi, Bahçelievler Kaymakamlığı adına Bahçelievler RAM tarafından organize edilerek TÜBİTAK’ın finanse ettiği bir bilim şenliği olarak binlerce öğrencinin ilgisine sunuluyor.

Son Güncelleme Tarihi: 15/03/2023 - 15:04