Uluslararası Tıp Eğitimi Konferansı için geriye sayım sürüyor

30.09.2015

Tıp eğitimi alanında uluslararası üne sahip isimlerin katılacağı Uluslararası Tıp Eğitimi Konferansı (ICME 2015), Sağlık Bakanlığı, Medipol Üniversitesi ve Pakistan’dan Riphah Üniversitesi’nin işbi..

82a3b786722-Uluslararasi_Tip_Egitimi_Konferansi.jpg

Tıp eğitimi alanında farklı ülkelerden bilim insanlarını bir araya getirecek olan ve daha önceki yıllarda Mauritius, Abu Dabi ve İslamabat’ta gerçekleştirilen Uluslararası Tıp Eğitim Konferansı, bu yıl İstanbul’da düzenlenecek. Sağlık Bakanlığı, Medipol Üniversitesi ve Pakistan’dan Riphah Üniversitesi’nin işbirliği ile gerçekleşecek olan konferansın bu yılki teması “Sağlık meslek eğitiminde gelecekte zorluklar” olacak. Konferansta bu kapsamda tıp eğitiminde ders programları ve içerikleri, sağlık eğitiminde teknoloji ve inovasyon, etik ve profesyonellik, akreditasyon ve öğretim üyesi meslek içi eğitimi gibi konular ele alınacak. 15-18 Ekim 2015 tarihleri arasında İstanbul’da Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan konferansta ayrıca Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Hayran bir konuşma yapacak. Konferansta, Medipol Üniversitesi’nden yapılacak sözlü sunum ya da poster sunumu başvurularından ücret alınmayacak. Konferansla ilgili detaylı bilgi ve kayıt için iletişim bilgileri şu şekildedir:

Medipol Üniversitesi Uluslararası Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Süleyman Yıldırım

Tel: 0216 681 51 00 (Dahili No: 5349)

e-posta: [email protected]

Web Sitesi: www.icme2015.com)