Tanıtım Günlerimiz başladı

25.06.2015

Medipol Üniversitesi Tanıtım Günleri başladı. Aday öğrenciler ve aileler; 14 Temmuz Salı gününe kadar devam edecek Tanıtım Günlerinde Kavacık, Haliç ve Bağcılar Kampüslerimizde kurulan stantlarda M..

bf01e3-2015_tanitim.jpg

Sınav sonuçlarından sonra başlayacak olan tercih dönemi öncesi gitmek istedikleri Üniversiteleri incelemeye başlayan öğrenciler, aklındaki sorulara yanıt arıyor. Medipol Üniversitesi, 25 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasında Kavacık, Haliç ve Bağcılar Kampüslerinde yer alan tanıtım stantlarında aday öğrencilerin sorularını yanıtlayacak. Aday öğrenciler ve aileleri ayrıca 444 85 44 numaralı telefonu arayarak da Medipol Üniversitesi'nin programları, kontenjanlar, burslar ve ücretler hakkında bilgi edinebilecek.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 10:06