3. Nöron Kültürü Kursu tamamlandı

18.06.2015

-8973-a5a0a1ec6d50-3_Noron_Kulturu_Kursu.JPG

Medipol Üniversitesi 3. Nöron Kültürü Kursu, 2-5 Haziran 2015 tarihleri arasında Kavacık Kampüsümüzde gerçekleştirildi. Kurs kapsamında, sinirbilim araştırmacılarının en önemli yöntemlerinden biri olan nöron (sinir hücresi) kültürü yöntemi, teorik bilgiler ve pratik uygulamalarla işlendi. Sinirbilim araştırmacıları nöron kültürü yöntemini ilaç-doz uygulamaları, hastalık modelleri ve hücresel birçok çalışmada tercih ediyor. 10 kursiyerin sertifika aldığı kursta Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gürkan Öztürk, Prof. Dr. Ülkan Kılıç, Yrd. Doç. Dr. Aylin Yaba Uçar, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ozansoy ve Araştırma Görevlisi Neşe Ayşit’in de aralarında olduğu araştırmacılar eğitim verdi.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 10:09