Medipol’de uzaktan eğitimle diploma fırsatı

08.06.2015

Medipol Üniversitesi Uzaktan Eğitim ve Uygulama Araştırma Merkezi (MUZEM), Yükseköğretim Kurulu’nun (YÖK) onayıyla uzaktan eğitim faaliyetlerine başladı. Merkez, uzaktan eğitim ön lisans ve lisans ..

ff27-uzaktan_egitim.jpg

Bilim ve teknoloji üretimine odaklı, toplumun değişen ihtiyaçlarına cevap verebilen bireyler yetiştirmeyi ilke edinen Medipol Üniversitesi, uygulama ve araştırma merkezlerine bir yenisini daha ekledi. YÖK’ün onayıyla birlikte uzaktan eğitim faaliyetlerine başlayan Medipol Üniversitesi Uzaktan Eğitim ve Uygulama Araştırma Merkezi (MUZEM), farklı dallarda uzaktan eğitim ön lisans ve lisans programları verecek. YGS veya LYS sınav puanları ile öğrenci kabul edecek olan Merkez, üniversite eğitimi görememiş, ikinci bir üniversite diploması isteyen veya hem çalışıp hem de eğitim almak isteyen kişiler için büyük fırsat sunuyor. 2015-2016 akademik yılında Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bünyesinde Eczane Hizmetleri, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik, Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama ön lisans programları ile Sağlık Bilimleri Fakültesi bünyesinde Sağlık Yönetimi lisans programı ile ilk öğrencilerini kabul edecek. Medipol Üniversitesi attığı bu adımla, ülkemizde uzaktan eğitimin daha nitelikli bir hale getirilmesi ve bazı standartların geliştirilmesi noktasında söz sahibi olmayı planlıyor. Detaylı bilgi için http://muzem.medipol.edu.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 10:16