Atılgan, Abant’tan 2’ncilik ödülüyle döndü

27.05.2015

Medipol Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Esra Atılgan, 5. Ulusal Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Kongresi kapsamında sunduğu posteri ile En İyi İkinci Pos..

Esra_Atilgan_Poster_Sunumu_Odulu.jpg

Medipol Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Esra Atılgan, Türkiye Fizyoterapistler Derneği’nin düzenlediği 5. Ulusal Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Kongresi’ne katıldı. 21-24 Mayıs 2015 tarihleri arasında Abant İzzet Baysal Üniversitesi Kongre Merkezi’nde düzenlenen kongrede Atılgan, “Temporomandibular Eklem Disfonksiyonu Olan Hastalarda Yoga Temelli Egzersiz Programının Ağrı, Yaşam Kalitesi ve Depresyon Seviyesi Üzerine Etkileri” başlıklı posteri ile En İyi İkinci Poster Bildiri Ödülüne layık görüldü. Atılgan’ın ödül aldığı poster sunumu çalışmasına, Medipol Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Candan Algun ve Yrd. Doç. Dr. Aysel Yıldız ile Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hanefi Kurt destekte bulundu.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 10:25