Uluslararası Sanat ve Sağlık Sempozyumu başladı

21.05.2015

Medipol Üniversitesi’nde gerçekleştirilen ve alanında birçok uzman bilim insanının katıldığı Uluslararası Sağlık ve Sanat Sempozyumu başladı. 2 gün sürecek olan sempozyumda sağlık ve sanat ilişkisi..

f6e82c-Uluslararasi_Saglik_ve_Sanat_Sempozyumu.JPG

İstanbul Türk Müziği Dernek ve Vakıfları Dayanışma Konseyi, Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü işbirliğiyle ve Medipol Üniversitesi’nin ev sahipliğiyle gerçekleştirilen sempozyumda, Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın, Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Hanefi Özbek, İstanbul Türk Müziği Konseyi Başkanı Yrd. Doç. Dr. Göktan Ay açılış konuşmalarını yaptılar. 2 gün sürecek olan sempozyumda sanat ve sağlık alanıyla ilgili tebliğler sunulacak. Açılış konuşmalarının ardından sempozyumu düzenleyenlere plaket takdim edildi ve toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 10:37