Prof. Missirlis, Medipol’de konuştu

15.05.2015

Mekanobiyoloji alanında yaptığı çalışmalarla tanınan Patras Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yannis F. Missirlis, Medipol Üniversitesi’nde “Yaşayan Hücrelerde Mekanik Sinyallerin Modülasyon Etk..

46b612a1-5c14-4d56-bc75-3ec4b0605377-Yannis_F_Missirlis.JPG

Medipol Üniversitesi Rejeneratif ve Restoratif Tıp Araştırmaları Merkezi’nde (REMER) gerçekleşen toplantıya Medipol Üniversitesi ve çeşitli üniversitelerden öğretim üyeleri, öğretim görevlileri ve araştırmacılar katıldı. 13 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşen söyleşide Prof. Dr. Yannis F. Missirlis, yaşayan hücrelerde mekanik sinyallerin modülasyon etkisini anlattı. Avrupa Biyomekanik Bilimler Toplumunun bir üyesi olan ve Ödül ve Eğitim komitelerinde görevleri bulunan Missirlis, 1995 yılında Japonya Bilim ve Teknoloji fonunun davetlisi olarak Osaka, Tokyo, Yokohoma, Kyoto, Sendai, Sapporo’da üniversitelerde çalışmalar yaptı. Birçok üniversitede davetli konuşmacı olarak konferanslar veren Missirlis, Yunanistan’da halen mekanobiyoloji, biyomedikal mühendisliği, biyometaryal geliştirme ve rejeneratif tıp dallarında araştırma ve eğitim çalışmalarına devam ediyor.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 10:46