Ortadoğu’daki değişim süreci Medipol’de konuşuldu

14.05.2015

2010’da başlayan ve 21. yüzyılın en büyük gelişmelerinden olan Arap Baharı süreci ve Ortadoğu’daki değişim, Medipol Üniversitesi’nde “Değişimin Eşiği Ortadoğu” panelinde konuşuldu.

egisimin_Esiginde_Ortadogu.JPG

Medipol Üniversitesi Hukuk Kulübü’nün düzenlediği panelde, 2010’da başlayan ve birçok Arap ülkesini etkisi altına alan Arap Baharı süreci ve Arap coğrafyasındaki değişim konuşuldu. Hukuk Kültürü Kulübü tarafından 11 Mayıs 2015 tarihinde Kavacık Kampüsünde düzenlenen panelin moderatörlüğünü Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Levent Korkut yaptı. Panelde Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Selman Öğüt, uluslararası örgütlerin Arap Baharı sürecindeki sorumluluğundan bahsederken, Yrd. Doç. Dr. Zubeyr Khalfallah, Arap Baharı sürecinin gelişimi ve gidişatını yorumladı. Son konuşmayı yapan TRT İstanbul Bölge Müdür Yardımcısı ve eski savaş muhabiri Mehmet Akif Ersoy, Arap Baharı sürecinde bölgede edindiği izlenimleri bir gazeteci gözüyle panelde katılımcılarla paylaştı.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 10:50