3. Biohukuk Toplantısı başladı

04.09.2014

Medipol Üniversitesi BioHukuk Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin Çanakkale Ayvacık Belediyesi işbirliği ile 2.yıldır düzenlediği Biohukuk Toplantılarının 3.’sü başladı.

a9ae2299-cb9a-4b72-8709-b35e946bc0c6-Biohukuk_3_acilis(1).jpg

Toplantıya Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın, Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin, Medipol Üniversitesi Öğretim Üyeleri ve öğrenciler katılıyor. Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yücel Sayman’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantının ilk gününde Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin “Hoş geldiniz” konuşması yaptı. Ardından söz alan Rektör Aydın, toplantının teması “İnsan nedir” başlığı hakkında zihin jimnastiği mahiyetinde görüşlerini aktardı. İlk sunumu Hukuk Fakültesi Öğrencisi Gökçe Yazar’ın, “Öğrenci izlenimiyle BioHukuk” başlığı altında yaptığı toplantının ilk gününde Doç. Dr. Mustafa Öztürk, “İnsan-Hayvan Sınırı” bağlamında bir tebliğ sundu. İlk günün son konuşmasını Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Esra Çağavi yaptı. Toplantı, yarın ve sonraki günkü konuşmaların ardından Cumartesi günü sona erecek.

Son Güncelleme Tarihi: 22/03/2023 - 09:28