Yrd. Doç. Dr. Mesut Yılmaz AIDS hakkında bilgi verdi

28.11.2012

Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mesut Yılmaz, Dünya AIDS Günü kapsamında AIDS hakkında bilinmeyenleri anlattı.

b11-931fad18c967-AIDS-egitimi.jpg

TurkMSIC (Türk Tıp Öğrencileri Uluslararası Birliği) İstanbul Medipol Üniversitesi Yerel Kurulu üyesi öğrenciler, 1 Aralık Dünya AIDS Günü kapsamında Medipol'de etkinlik düzenledi. Etkinlikte İstanbul Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mesut Yılmaz, AIDS hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Yılmaz, AIDS’in bir homoseksüel hastalığı olmadığını kaydetti. Program öncesi ve sonrasında katılımcılara sorular yönelten Yılmaz, AIDS hakkında bilgilerini test etti. Program, başrolünde Oscar ödüllü ünlü aktör Tom Hanks’ın rol aldığı ve AIDS hastası bir eşcinsel avukatın uğradığı ayrımcılığa ve işinden atılması sonrası mahkeme sürecine değinen “Philadelphia” filminin gösterimi ile son buldu.

Son Güncelleme Tarihi: 24/03/2023 - 12:41