Ana içeriğe atla

10’uncu TİG eğitimi de başarı ile tamamlandı

19.01.2012

Özel sağlık kuruluşlarına yönelik olarak ilki ve en kapsamlısı İstanbul Medipol Üniversitesi’nce yürütülen Teşhisle İlişkili Gruplar (TİG) eğitimlerinin 10’uncusu da başarı ile tamamlandı.

d

 

TİG eğitimleri konusunda yaklaşık 1 yıllık tecrübesi olan ve eğitimlerini İstanbul’un kalbi sayılan tarihi yarımadadaki Unkapanı Yerleşkesinde yürüten İstanbul Medipol Üniversitesi, Türkiye genelinden birçok hastane yöneticisi ve personele bu konuda sertifika verdi. Üniversitenin Unkapanı Yerleşkesinde ilki, 22 - 26 Mart 2011 tarihlerinde düzenlenen eğitimlerde bu güne dek 47 ilden 322 kişi eğitim aldı.

Eğitimlere özel hastanelerin anlaşmalı kurumlar, bilgi-işlem, SGK faturalama birimlerinde çalışanlar katıldı. Eğitimler Sağlık Bakanlığı tarafından yetkilendirilen öğretim üyeleri yürütülmekte ve eğitimi alanlara Sağlık Bakanlığı tarafından tescil edilen sertifika verilmekte.

İstanbul Medipol Üniversitesi’nin TİG eğitimi kadrosunda birbirinden değerli akademisyenler yer alıyor. Çalıştığı kurumlarda kalite ve akreditasyon çalışmalarını yürüten ekip koordinatörümüz Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mesut Yılmaz, Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerimiz Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Çetin, Yrd. Doç. Dr. Saime Batırel, Yrd. Doç. Dr. İlknur Keskin, Hemşirelik Bölüm Başkanımız Yrd. Doç. Dr. Nihal Sunal ve Medipol Grubu bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Nisa Hastanesi’nin Başhekimi Uzm. Dr. Bahri Teker eğitim kadromuzu oluşturmaktadır.

Onuncusunu tamamladığımız klinik kodlayıcı eğitimlerimizde şu ana kadar 47 ilden 307 klinik kodlayıcı sertifikalandırılmıştır. Yapılan eğitim değerlendirme anketlerinde % 99’a ulaşan memnuniyet söz konusudur.

Çalışmalara en büyük desteği Sağlık Bakanlığı Eski Müsteşar Yardımcısı olarak projenin gelişim aşamalarını en iyi bilen İstanbul Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın vermektedir.

Her türlü bilgi ve katılım talepleri için:
Yrd. Doç. Dr. Mesut YILMAZ
Tel: 0212 453 48 00
[email protected]
www.medipol.edu.tr

19 OCAK 2012

Son Güncelleme Tarihi: 24/03/2023 - 15:43