Ana içeriğe atla

Medipol’de mezuniyet heyecanı başladı

01.07.2024

İstanbul Medipol Üniversitesi ‘2023-2024 Eğitim-Öğretim Mezuniyet Töreni’ Güney Kampüs’te başladı. Törenlerin ilk gününde İnsan ve Toplum Bilimleri, Mühendislik ve Doğa Bilimleri ile İletişim Fakültelerinden öğrenciler mezuniyet sevinci yaşadı. 10 gün sürecek olan törenlerde yaklaşık 12 bin öğrenci diplomalarını alacak.

mezuniyet2024

‘2023-2024 Eğitim-Öğretim Mezuniyet Töreni’ başladı. 10 gün boyunca devam edecek törenlerde yaklaşık 12 bin öğrenci diplomalarını alarak mezuniyet sevinci yaşayacak. İstanbul Medipol Üniversitesi Güney Kampüs’te düzenlenen ilk gün törenlerine Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Ceran ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recep Öztürk başta olmak üzere Medipol Eğitim ve Sağlık Grubunun yöneticileri, fakülte dekanları, MYO müdürleri, akademisyenler, idari personel, öğrenciler ve aileleri katıldı. 

CERAN: HER DAİM MEZUNLARIMIZIN YANINDAYIZ
Törenlerin açış konuşmasını gerçekleştiren Rektör Ceran, başarılı bir eğitim hayatı geçirerek mezun olan öğrencileri kutladığını ifade etti. Konuşmasının başında Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.yılını kutlayan Ceran, Gazze’de yaşanan katliam ve vahşet nedeniyle üzüntü duyduğunu söyledi. Ceran şöyle dedi: “İstanbul Medipol Üniversitesi olarak çocuklarınızı çocuklarımız bildik. Bilgiyle donanmaları için üzerimize düşen vazifeyi en iyi şekilde yapmaya çalıştık. Meslek sahibi bireyler olarak diplomalarını aldıkları bugün bizim için bir son değil. Çocuklarınızı Medipol ailesinin ayrılmaz bir parçası olarak görüyor ve her daim yanlarında olacağımıza söz veriyoruz. Böyle başarılı evlatlar yetiştirip onları bize emanet ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Kıymetli mezunlarımız; Medipol mezunu olmayı, hayatınızda elde ettiğiniz en önemli başarılardan biri olarak görün. Bugün aldığınız diplomalar, bir mesleğin uzmanı olduğunuzu göstermenin yanında çalışma, sabır ve disiplin gibi vasıflara da sahip olduğunuzun nişanesidir. Bugün sizler için eğlenme, güzel bir tatil ve dinlenme zamanı. Bugünün hayatınızın en güzel günlerinden biri olduğunu bilin ve keyfini çıkartın. Hepinizi canı gönülden kutluyorum.”

SOSYAL MEDYADA CANLI İZLENEBİLİYOR
Mezuniyet sevinci yaşayan öğrenciler ve aileleri, 10 gün sürecek törenlerde günü ölümsüzleştirmek için hazırlanan çeşitli noktalarda bol bol hatıra fotoğrafı çektirebiliyor. #MedipolMezuniyet2024 hashtagi ile sosyal medyada yankı uyandıran mezuniyet töreni, İstanbul Medipol Üniversitesinin YouTube  hesabından canlı olarak yayınlanıyor.

Son Güncelleme Tarihi: 01/07/2024 - 13:31