Ana içeriğe atla

Medipol Mühendislik’in kalitesine MÜDEK’ten onay

01.07.2024

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesine bağlı Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce), Biyomedikal Mühendisliği (İngilizce) ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İngilizce) Programları, Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (MÜDEK) tarafından akredite edildi.

biyomedikal

İstanbul Medipol Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesine bağlı üç program, yapılan inceleme ve denetleme çalışmaları sonucunda Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (MÜDEK) tarafından akredite edildi. Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce), Biyomedikal Mühendisliği (İngilizce) ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İngilizce) Programları, 30 Eylül 2026’ya kadar akredite edildi. Üç bölüm MÜDEK akreditasyonunun yanı sıra “EUR-ACE” etiketine sahip oldu.

MÜDEK NEDİR?
MÜDEK, 2006 yılından beri Avrupa Mühendislik Eğitimi Akreditasyon Ağı (ENAEE- European Network for Accreditation of Engineering Education) ve 2011’den beri de Washington Accord (WA) üyesi olup Avrupa’da EUR-ACE etiketi vermeye yetkili 15 ajanstan biri konumunda. Bağımsız bir kuruluş olan MÜDEK, mühendislik eğitiminin kalitesinin yükseltilmesine katkıda bulunmak amacıyla faaliyet gösteriyor.

Son Güncelleme Tarihi: 01/07/2024 - 18:10