Prof. Dr. Rana Atabay Kuşçu “Yeşil Dönüşüm Ödülleri” jürisinde yer aldı

01.07.2024

İstanbul Medipol Üniversitesi Sürdürülebilir Kalkınma Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Rana Atabay Kuşçu, İstanbul Sanayi Odası’nın düzenlediği Yeşil Dönüşüm Ödülleri’nde jüri üyeliği yaptı.

İstanbul Sanayi Odası tarafından düzenlenen Yeşil Dönüşüm Ödülleri töreninde, İstanbul Medipol Üniversitesi Sürdürülebilir Kalkınma Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Rana Atabay Kuşçu jüri üyeliği yaptı. Prof. Dr. Kuşçu, “Sürdürülebilirlik Yönetimi” ve “Sürdürülebilir İşbirliği” kategorilerinde en iyi projeleri değerlendirdi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin de katıldığı törende, sürdürülebilirlik ve yeşil dönüşüm alanlarında fark yaratan projeler ödüllendirildi.

Son Güncelleme Tarihi: 02/07/2024 - 15:34