Ara Dönem (Half-Term) Muafiyet Sınavı Duyurusu

06.02.2022

2021-2022 Dönem İçi İngilizce Muafiyet Sınavı 9-11 Şubat 2022 tarihlerinde yapılacaktır.

Sınavın yazılı kısmı 9 Şubat tarihinde yüz yüze Kuzey Kampüste yapılacaktır. Yüz yüze sınav sonucu 75 ve üzeri olan öğrenciler hazırlıktan muaf olacaklardır. Sınavın ilk kısmından 60-74 puan alan öğrenciler 11 Şubat tarihinde Online konuşma sınavına katılmaya hak kazanacaktır. Online Konuşma Sınavında 75 ve üzeri alan öğrenciler hazırlıktan muaf olacaklardır.

Başvuru 17 Ocak 2022- 24 Ocak 2022 tarihleri arasındadır.

Başvuru aşağıda verilen Microsoft Forms bağlantısı üzerinden yapılacak olup, öğrencilerin kendi medipol uzantılı mail adresleri ile Microsoft Forms’ a giriş yaparak, başvuru formunu eksiksiz doldurmaları gerekmektedir. (Medipol uzantılı öğrenci e-mail adresleri ile kişisel bilgileri eşleşmeyen öğrencilerin başvuruları kabul edilmeyecektir.)

Başvuru Linki:

• Sınav yeri ve saati, sınavdan en geç bir gün önce duyurulacaktır.
  • Ara Dönem Muafiyet sınavının telafisi yoktur.
  • Sınav sonucu muaf olan öğrenciler ikinci dönem İngilizce Hazırlık Programı derslerine katılamazlar.

Son Güncelleme Tarihi: 15/06/2022 - 12:33