Track 4 Midtrack Sınav Duyurusu

04.04.2022

4. Dilim Ara Sınavı 21 Mayıs 2022 tarihinde Kavacık Kuzey Kampüs A ve C Bloklarda yüz yüze yapılacaktır.

Sınav Low seviye sınıflar için saat 09:00-11.45, Medium seviye sınıflar için 13:00-15.45 arasında olup, öğrencilerin en az 15 dakika öncesinde sınıflarında hazır bulunmaları gerekmektedir.

• Sınav süresince ara verilmeyecektir.
  • Sınava katılacak tüm öğrencilerin, sınav saatinden en az 15 dakika önce sınav salonunda hazır bulunmaları ve yanlarında kimlik, kurşun kalem ve silgi bulundurmaları gerekmektedir.
  • Dinleme bölümü başladıktan sonra ilgili bölüm bitene kadar sınava öğrenci alınmayacaktır.
  • Sınava ilk 40 dakika sona erdikten sonra yeni öğrenci kabul edilmeyecektir.

(*2. öğretim öğrencilerinin sınavı 18:00-20.45 arasındadır.)

4. Dilim Ara Sınavı sınıf listesine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Listede sınıf isimleri ve sınava girecekleri sınav derslikleri belirtilmiştir. Öğrencilerin birim ve seviye kodunu içeren sınıf isimlerini bilmeleri gerekmektedir. (Örn: MED-L-401, EFT-M-403, vb.)

TRACK-4-MTE-EXAM-CLASSROOM-LISTDownload

Optik formları eksiksiz doldurmak öğrencilerin sorumluluğundadır. Optik formu uygun şekilde doldurulmamış, kitapçık grubu işaretlenmemiş sınav kağıtları için itiraz kabul edilmeyecek olup, öğrencilerimizin sınav kağıtları ve optik formlarını eksiksiz doldurmaları önemle duyurulur.

Son Güncelleme Tarihi: 04/05/2023 - 10:09