Tıp fakültelerimiz ‘Dış Paydaşlar Çalıştayı’ düzenledi

14.08.2018

İstanbul Medipol Üniversitesi Tıp ve Uluslararası Tıp Fakültelerimiz tarafından akreditasyon çalışmaları kapsamında ‘Dış Paydaşlar Çalıştayı’ düzenlendi.

d

İstanbul Medipol Üniversitesi Tıp ve Uluslararası Tıp Fakültelerimiz tarafından akreditasyon çalışmalarının önemli bir basamağı olan ‘Dış Paydaşlar Çalıştayı’ düzenlendi. Güney Kampüs Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen çalıştaya Rektör Danışmanımız Prof. Recep Öztürk, Uluslararası Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Abdülkadir Ömer, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali İhsan Taşçı, Özel Hastaneler Derneği Başkanı Dr. Reşat Bahat, İstanbul Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Rukiye Eker Ömeroğlu, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Op. Dr. Savaş Bayrak ile tıp fakültelerimizden çok sayıda akademisyen katılım gösterdi. Çalıştayda tıp fakültelerinin mevcut durumu, mezunların mesleki yeterliliği, sağlık politikaları ve tıp eğitiminde akademi-sektör iş birliği konuları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Son Güncelleme Tarihi: 03/03/2023 - 09:18