Lisansüstü öğrencilerimiz diplomalarını aldı

28.06.2018

İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsünde lisansüstü eğitimini tamamlayan yaklaşık 300 öğrenci düzenlenen törenle diplomalarını aldı.

d

İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü tarafından ‘1.Yüksek Lisans Doktora Günleri ve Mezuniyet Töreni’ düzenlendi. Törende lisansüstü eğitimini tamamlayan yaklaşık 300 öğrencimiz mezuniyet sevinci yaşadı. Güney Kampüs Konferans Salonunda düzenlenen törene Medipol Üniversitesinden Kalite Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Recep Öztürk, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Nesrin Emekli, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülden Z. Omurtag, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Naci Karacaoğlan, MEDİMED Başkanı Prof. Dr. Ahmet Zeki Şengil, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hanefi Özbek ile İzmir Ekonomi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Gül Güner Akdoğan ve Marmara Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Göksel Şener, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

‘EĞİTİM, ÜLKELERİN GELECEĞİNİ BELİRLİYOR’
İMÜ Kalite Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Recep Öztürk törenin açış konuşmasında eğitim konusunda bütün ülkelerin stratejik adımlar attığını söyledi. Ülkelerin geleceğini belirleyen en önemli alanın eğitim olduğunu kaydeden Öztürk, eğitimde iki önemli katman olduğunu savundu. Okul öncesi ve lisansüstü eğitimin çok önemli olduğunun altını çizen Öztürk, lisansüstü eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrencilerin ülkenin bilimine katkı yapmalarını beklediklerini ifade etti. İMÜ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Nesrin Emekli ise bilim yolunu tercih ederek mesleklerini parlatma yolunu tercih eden öğrencilere teşekkür etti. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Hanefi Özbek ve Türk Müziği Bölümü öğrencilerinin kısa bir konser verdiği törenin sonunda öğrencilere diplomaları takdim edildi.

Son Güncelleme Tarihi: 03/03/2023 - 09:37